Share

1x1 Multivitamin plusz forte kapszula

Termék ára:  4614,- Ft

Naturlinebolt Webáruház1X1 MULTIVITAMIN KAPSZULA

Ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel és növényi kivonatokkal


Egy kapszula hozzájárul a szervezet vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének kielégítéséhez, ezáltal a jó közérzet és az ellenálló képesség fenntartásához, megőrzéséhez.


A C-vitamin hozzájárul:

a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, a fogíny, a fogak, a bőr, a porcok normál állapotának fenntartásához és a porcok működésének fenntartásához, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az E- vitamin redukált formájának regenerálásához. Fokozza a vas felszívódását.

Az E-vitamin, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A B6-vitamin részt vesz a normál cisztein-anyagcseréhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén- anyagcserében.
Hozzájárul, az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához.

A B2-vitamin / riboflavin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a bőr, a nyálkahártyák, és a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, normál vasanyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál látás fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A B1-vitamin / tiamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a szív megfelelő működéséhez.

Az A-vitamin / béta-karotin részt vesz megfelelő a normál vasanyagcserében. Hozzájárul a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához valamint a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtek differenciálódásában.

A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

A B-5 vitamin / pantoténsav részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban. Hozzájárul a szteroidhormonok, a D- vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál mentális teljesítményhez.

A B3-vitamin / niacin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához, a bőr normál állapotának megőrzéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A folsav hozzájárul a normál aminosav szintézishez, a normál vérképződéshez és homocisztein-anyagcseréhez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

A biotin / H-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a haj, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, a szénhidrát-, makrotápanyagok-, zsírsavak-, A- vitamin normál anyagcseréjében. Hozzájárul a normál szellemi működéshez, a normál csontozat és látás fenntartásához, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához, a normál DNS-szintézishez, az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában és a sejtosztódásban.

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és a normál oxigénszállításban.

A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához és a normál vasszállításban. Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj normál pigmentációjához, a bőr normál pigmentációjához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak (cisztein, metionin) normál anyagcseréjéhez.

A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, a bőr normál állapotának megőrzéséhez, a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

A szelén részt vesz a normál spermaképződésben. Hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében és a normál zsíranyagcserében. Hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.

A ginzeng antioxidáns tulajdonságánál fogva hozzájárul a sejtek védelméhez. Részt vesz a fizikális és mentális teljesítőképességet megőrzésébe. Hozzájárul a normál agyműködéshez és a memória működéséhez. Hozzájárul a normál vérkeringéshez, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással. Részt vesz a szervezet roborálásában betegség vagy fokozott igénybevétel után. Hozzájárul az erekció kialakulásához, és annak fenntartásában.

A spirulina alga hozzájárul a testtömegükre figyelők étrendjéhez, immunrendszer normál működéséhez, a vitalitás megőrzéséhez. Részt vesz a normál vércukorszint megtartásában

A chlorella alga részt vesz az immunrendszer működésében, antioxidáns hatása révén hozzájárul sejtek, szabadgyökök elleni védekezésében. Szerepet játszi a máj egészségének megőrzésében, a nehézfém kiválasztásban és a normál bélflóra egészségének megőrzésében. Részt vesz a sejtek regenerációjában és a leukociták (fehérvérsejtek) termelésében.

A fokhagyma hozzájárul az immunrendszer és a légzőrendszer normál működéséhez. Elősegíti a megfelelő keringést a kapillárisokban (mikro erek), ezért a „nehéz láb” érzés esetén alkalmazása javasolt. Támogatja a mikrobák egyensúlyát a bélben, és hozzájárul a káros mikroorganizmusok (baktériumok, gombák) elleni védekezéshez. Hozzájárul az inzulinérzékenységéhez és a vércukorszint egyen súlyának megőrzéséhez, az egészséges szénhidrát-anyagcsere megőrzéséhez.

A szőlőmag-kivonat hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a bőrsejtek védelméhez, a szív és érrendszer normál működésének megőrzéséhez, normál pszichológiai funkció fenntartásához

A zöldtea-kivonat hozzájárul a normál zsíranyagcseréhez, a vénák rugalmasságához, a szív egészségének megőrzéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az idegrendszer normál működéséhez, a száj higiéniájának megőrzéséhez.

A bodza hozzájárul a vese normál kiválasztó funkciójának működéséhez, szerepet játszik a verejtékezésben, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az egészséges vércukorszint megőrzéséhez, a légzőrendszer, a torok, a hangszálak és a garat egészségének megőrzéséhez és a normál testtömeg megőrzéséhez.

A lutein részt vesz a szem egészségének megőrzésében és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Az MSM a szerves kén egyik formája, melyet a test enzimek, antitestek, glutation, kötőszövet és nyálkamembránok létrehozásához használ fel. Szükséges az aminosavak létrehozásához is, így a kéntartalmú összetevők a fehérjék molekuláris szerkezetét is segítenek fenntartani.

A citrus bioflavonoidok különleges csoportot képeznek, melyek megtalálhatóak jellemzően a citrusfélékben,  a diófélékben  a hajdinában, a csipkebogyóban és a fekete ribizliben is. Néha vitaminnak is nevezik, mert rendelkezik a vitaminokra jellemző tulajdonságokkal.Több formája is van: heszperidin, eriodicytil, qurcetin és rutin

Inozitol  is a B-komplex család tagja, lipotróp tulajdonságú tápanyag. Közreműködik a zsírok és a koleszterin anyagcseréjébe.

A taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartamú aminosav (az aminosavak a fehérjék alkotórészei), amely legnagyobb mennyiségben az agyban és az idegrendszerben található meg. Az emberi szervezetben kilogrammonként 1 gramm taurin van.

A metinoin kéntartalmú aminosav.Esszenciális aminosav, vagyis az emberi szervezet nem képes előállítani. Apoláris tulajdonsága miatt jól oldódik apoláris oldószerekben. A cisztein és a metionin a két kéntartalmú aminosav, melyeknek fontos szerepük van a fehérjék felépítésében.

A glutamin egy aminosav. Az összes aminosav közül ez az, amelyik a legnagyobb koncentrációban van jelen az izmokban. Részben esszenciális, a szervezet elő tudja állítani, de stressz, edzés hatására a szervezet glutaminigénye a többszörösére nő

A rutin, vagy rutozid, (kvercetin-3-rutinozid, szoforin) egy flavonoid glikozid, amely megtalálható többek között különféle citrusfélék gyümölcseiben, a hajdinában, a rebarbara-fajok leveleiben. Tiszta formájában először Szent-Györgyi Albert izolálta, keresve azt a faktort, ami a C-vitaminnal együtt fordul elő, és annak hatását támogatja. Megfigyelték, hogy a tisztán adagolt C-vitamin hatása gyengébb, mintha azt természetes forrásból – tehát a természetben a C-vitaminnal együtt előforduló rutinnal – juttatják a szervezetbe.

Az L-karnitin (4-N-trimetil-hidroxi-vajsav) egy aminosavszármazék, az emberi szervezet által is elállított, természetes anyag. Az L-karnitint több mint 100 éve fedezték fel, ekkor izolálták először izomból és igazolták az izomsejtek működésére gyakorolt hatását.

A glutation az egész élővilágban gyakorlatilag minden sejtben megtalálható aminosav. Természetes körülmények között a májban alakul ki három különböző aminosavból a glutaminsavból, a ciszteinből és a glicinből.

Az alfa-liposavról sokáig úgy gondolták, hogy egy vitamin, azonban kis mennyiségben a szervezet is képes szintetizálni, így nem esszenciális tápanyag. Zsíros és vizes közegben is képes antioxidánsként működni.

A Q10 koenzim vitaminhoz hasonló anyag, amelyet energia-ellőállítására használnak sejtjeink. Katalizátorként szabályozza és felgyorsítja bizonyos biokémiai folyamatokat.

A likopin egy vörös színű karotinoid. A paradicsom (Solanum lycopersicum) színanyaga – nevét innen kapta –, de sok más bogyós gyümölcs színét is ez adja (például csipkebogyó).


Doboz tartalma: 30 db

Fogyasztási javaslat: napi 1 x 1 kapszula

Kapható a gyógyszertárakban, szaküzletekben, bio- és gyógynövényboltokban.

Étrend-kiegészítő készítmény 1208/2006 OÉTI

Allergia info: NEM tartalmaz tojást, földimogyorót, halat, rákpáncélt, tejet, csonthéjasokat (mandula, mogyoró, dió), zellert, mustárt, szezámmagot és a gyártása során nem alkalmaznak kén-dioxidot és kén-szulfátot.
Figyelem! A termék glutént és szóját tartalmazhat!

Összetevők a napi adagban (1 kapszula)

Hatóanyag mennyiség NRV%
C-vitamin 100mg 125
MSM 50mg
Citrus bioflavonoid komplex 25mg
Inozitol 25mg
Taurin 25mg
E-vitamin 20mg 167
B3-vitamin / niacin 15 mg
Kolin 12mg
Kalcium 10mg 1
Kalium 10 mg
Magnézium 10mg 3
Chlorella alga 10mg
Cink 10mg 100
Panax ginzeng kivonat 10mg
Spirulina alga 10mg
Fokhagymakivonat 10mg
Vas 7,5mg 54
Béta-karotin (1mg RE) 6mg 125
B5-vitamin / Pantoténsav 5mg 83
Metionin 5mg
Glutamin 5mg
Rutin 5mg
Szőlőmagmag kivonat (95%) 5mg
Zöldtea kivonat (6:1) 5mg
Bodza kivonat (13%) 5mg
L-karnitin 3,35
B6-vitamin 2,7mg 193
Mangán 2,5mg 125
Glutathion 2,5mg
B2-vitamin / Riboflavin 1,5mg 107
B1-vitamin 1,1mg 100
Réz 1mg 100
Alfa-liponsav 1mg
Koenzim Q10 1mg
Likopin 0,2mg
Lutein 0,2mg
Molibdén 0,2mg 400
Folsav 200µg 100
Króm 150µg 375
Szelén 100µg 182
Biotin / H-vitamin 100µg 200
Jód 100µg 67
B12-vitamin 1µg 47
hordozó anyag: mikrokistályos cellulóz

csomósodásgátló: szilikon-dioxid

csomósodásgátló: magnézium-sztearát

kapszulahéj: zselatin

színezék: titánium-dioxid

*NRV= napi beviteli (táplálkozási) referenciaérték

A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges táplálkozást! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKÜNK: SZUPER MINERAL VITAMIN PLUSZ TABLETTA

Szuper mineral vitamin plusz tabletta