Share

 

Rescue már  rágógumiban is!


 

 Már a híres Rescue keverék cukormentes rágógumi formájában is kapható. A Rescue keverékkel töltött narancsos bodzás ízű rágó 4 csepp Rescue keveréket tartalmaz, mely 5 Original Bach-virágeszenciának a keveréke és a világon milliók használják.

Dr. Edward Bach angol orvos az 1930-as években dolgozta ki a 38 növényből és virágból álló Bach-virágeszencia rendszert, mely segít oldani a bennünk létrejött feszültséget és megteremteni a béke és a harmónia áramlását életünkben.

rescuerago

 

Bach doktor létrehozta 5 virágeszenciából a Rescue keveréket, mely azonnali segítséget nyújthat a stresszes szituációkban. Sikerrel alkalmazhatjuk szorongás, félelem, pánik, rettegés esetén, egy vita után, vagy rossz hír hallatán, családi krízis esetén. Használata nyomán képesek leszünk szembenézni az adott helyzettel és helyreállítja az egyensúlyt.

 

Baleset után alkalmazva a Rescue keverék nagymértékben hozzájárulhat a sokkhatás enyhítéséhez, és elősegítheti a természetes gyógyulási folyamat megindulását.

A Rescue keverék megterhelő helyzetek előtt is alkalmazható: vizsga vagy értekezlet előtt, felvételi beszélgetésnél, nyilvános fellépésnél, ha fogorvoshoz vagy kórházba kell mennünk. A Rescue keverék harmonizálja a félelmet és az idegességet.

Az Rescue krém és gél sokoldalú, külsőleg alkalmazandó készítmény. Hat virág kivonatát tartalmazza, melyeknek

köszönhetően hidratálja az érdes, kiszáradt bőrt és helyreállítja egészséges egyensúlyát. Használhatja testre, kézre és arcra is.

A Rescue keveréket a család minden tagjánál alkalmazhatjuk az újszülöttől az idősekig. Változatos kiszerelése lehetővé teszi mindenki a számára legkényelmesebb használati módot.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKÜNK: RESCUE RÁGÓGUMI