Share

ALKALMAZÁS

A Bach-virág gyógyírek teljesen biztonságosak és természetesek, melyeket a család minden tagja használhat. Sőt segítheti a növényeket és állatokat is.

Ez idáig semmilyen mellékhatás nem ismert. Ha esetleg nem a megfelelő szerre esett a választás, akkor sem történik baj. Nem befolyásolja a gyógyszerek hatását és a gyógyíreket sem befolyásolják a gyógyszerek hatásai.


Figyelmeztetés: a termékek alkohollal vannak tartósítva, így az alkoholra érzékenyek használatuk nem ajánlott! (A Rescue készítmények között található alkohol mentes változat is.)


Egyedi eszenciák adagolása:

Pohár módszer:

Minden kiválasztott eszenciából tegyen 2 cseppet egy pohárnyi vízbe, gyümölcslébe, teába, vagy bármilyen folyadékba és ebből gyakran kortyolgasson. Szükség esetén ismételje meg.

Terápiás keverék készítése:

30 ml-es keverőüvegbe tegyen 2-2 csöppet a kiválasztott (maximum 7) gyógyírből, majd töltse fel az üveget szénsavmentes ásványvízzel. Ebből a keverékből naponta legalább 4x 4 cseppet kell közvetlenül a nyelvre csepegtetni a nap folyamán. Az így elkészített keverék kb. 3 hétig marad friss hűvös helyen tartva. Hosszabb tárolás esetén egy kiskanál brandyvel, glicerinnel vagy almaecettel tartósíthatjuk.A RESCUE Elsősegély készítmények alkohol nélkül készülnek.


Rescue Day és Night csepp (Kids) adagolása:
A Rescue nem helyettesíti az orvosi ellátást!
Csöpögtessen 4 cseppet egy pohár vízbe vagy más folyadékba és kortyolgassa el kb. 10 perc alatt, amíg visszaáll szervezete és lelke egyensúlya.  Szükség esetén ismételje meg, amíg a kívánt hatást el nem éri. Ha nem áll rendelkezésünkre semmilyen folyadék, akkor közvetlenül cseppenthető az ajkakra, a nyelvre, a fogínyre, a fül mögé vagy a csuklóra.

Rescue Day és Night spray adagolása:
A spray bárhol könnyedén és diszkréten használható, amikor úgy érzi, hogy érzelmi megrázkódtatás érte - vonaton, az utcán vagy a repülőgépen, bárhol. A Bach Rescue™ Remedy Spray használata egyszerű, csak két fújás közvetlenül a nyelvre vagy a pulzus pontjaira. Szükség esetén többször is megismételhető.


Rescue pasztilla és gyöngy (pearls) adagolása:

Egy cukorka vagy gyöngy (pearls) igény szerint.


Rescue krém vagy gél:

Igény szerint a bőr felületét naponta többször kell bekenni. Nyílt sebbe ne tegyük!